Skoro jasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Saudkova žena sa teší na dieťa: Jan sa jej vyhráža vykopnutím na ulicu
Zdielať na

Saudkova žena sa teší na dieťa: Jan sa jej vyhráža vykopnutím na ulicu

Zdroj: ahaonline.cz

Život najznámejšieho českého fotografa Jana Saudka (79) nikdy nebol nudný a zdá sa, že inak tomu nebude ani do budúcnosti. V súčasnej dobe sa fotograf teší na svojho ďalšieho potomka, ktorého čaká so svojou manželkou Pavlínou Hodkovou (34).

O súčasnej manželke sa vyjadruje ako o jedinej partnerke, na ktorú žiarli. “Žiarlim na jej minulosť. Na čas, keď som ešte nebol súčasťou jej života,“ vyjadril sa k téme pre Blesk Magazín a pokračuje: “Keby som partnerke prišiel na neveru, tak mám také špicaté topánky, tie si obujem, vykopnem ju tou špicatou topánkou na ulicu a ona poletí a poletí a poletí.“ Sám uznáva, že taký prístup je veľmi nefér, ale taký je vraj život.

Sám o sebe tvrdí, že je mizerný otec, pretože na výchovu detí nikdy nebol a plodenie detí v jeho veku považuje za absolútne nezodpovedné.

Jan Saudek

“Vedel som, že chce mať deti. Takže to je dilema. Buď sa s ňou rozísť a ona si urobí deti s niekým iným. To ale fyzicky nedokážem, pretože na nej visím. Takže som sa rozhodol pre druhú možnosť, teda že ich s ňou budem mať ja.“ Komentuje, prečo sa rozhodol stať sa vo svojom veku znova otcom.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie