Zatiahnuté
26°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Sklamaná Vilhelmová si Dyka odmietla vziať?! Obavy z nevydareného manželstva a otca...
Zdielať na

Sklamaná Vilhelmová si Dyka odmietla vziať?! Obavy z nevydareného manželstva a otca...

Zdroj: ahaonline.cz

Keď si narazila o sedem rokov mladšieho zajačika Vojtu Dyka, nevyzeralo to, že by vzťah mal mať dlhšie trvanie. Dnes má Tatiana Vilhelmová s mladším spevákom syna Aloise, ktorý skoro oslávi druhé narodeniny a už dva roky je rozvedená s bývalým manželom Pavlem Čechákom, s ktorým má ešte synov Františka a Cyrila. Teraz by teda mala prísť svadba s Dykom, lenže podľa okolia herečky sa jej do sobáša príliš nechce...

Vojta Dyk už matku svojho syna o ruku žiadal niekoľkokrát, ale doteraz nebol úspešný. “Žiadosť už prišla niekoľkokrát, ale nikdy som si nebola istá, či je to vtip, alebo to myslí vážne. Ja sa druhému sobášu nijako zásadne nebránim,“ tvrdí Táňa Vilhelmová, ale skutočnosť môže byť iná.

“Je možné, že na svadby po rozvode už toľko neverí. Zažila, ako sa tým vzťah zmení, zrejme sa bojí, že by sa to mohlo stáť znova. Teraz je šťastná ako nikdy predtým a nerada by o to prišla,“ hovorí informátor magazínu Šíp, údajne jeden z dlhoročných priateľov.

ahaonline.cz

Za možnú neochotu Vilhelmovej navliecť sa opäť snubný prsteň môžu stáť nepriaznivé zážitky z herečkinej minulosti. “Táňa si v živote skúsila veľa. Nevydarilo sa jej prvé manželstvo. Jej vzťahy s mužmi ovplyvnil iste aj jej otec o ktorého problémoch sa toho napísalo už veľa,“ prezradil zdroj.

ahaonline.cz

Vo všetkom je ešte jeden háčik a tým je samotný partner herečky. “Vojta je dobrý chlapec. A aj keď sa to v jeho generácii už príliš nenosí, veľmi dbá na tradičné veci. Pochybujem, že by chcel s Táňou napríklad desať rokov len tak na hromádke. Mohol by to tiež nakoniec cítiť tak, že o neho vlastne Tatiana príliš nestojí. Že ich láske neverí toľko koľko on. A to by mohol byť prvý klinec do rakvy ich toľko obdivovanej lásky,“ dodáva kamarát Vilhelmovej.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie