Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Olga Menzelová (36) utajila dieťa: Je tesne pred pôrodom! Kto je otcom?
Zdielať na

Olga Menzelová (36) utajila dieťa: Je tesne pred pôrodom! Kto je otcom?

Zdroj: koláž blesk.cz

Osem mesiacov sa manželke oscarového režiséra Jiřího Menzla (76) darilo tajiť tehotenstvo! Na začiatku decembra sa síce s manželom objavila na spoločenskej akcii, ale čierne voľné oblečenie iný stav dokonale skrylo.

Olga Menzelová je kráľovnou kamufláže. Rastúce bruško na verejných akciách dokonale maskovala voľnými habitmi alebo do spoločnosti v poslednom čase nechodila. Reportéri časopisu Rytmus života ju však vyfotili na ulici, kde pod veľkým zimníkom svoje brucho už neutajila. Podľa týždenníku je Menzelová už v ôsmom mesiaci.

Bývalá novinárka sa za Jiřího vydala v roku 2004, ale otcom dcéry Anny Karolíny, ktorá prišla na svet v roku 2008, je režisér Jaroslav Brabec (bývalý manžel Veroniky Freimannovej, pozn.red.). Kvôli nemu na čas svojho muža opustila. Ale ich vzťah vydržal sotva dva roky a Olga sa vrátila k manželovi. Vtedy sa Menzel netajil tým, že Olge dieťa doprial, pretože on po ňom nikdy v živote netúžil.

blesk.cz

"Olga si priala dieťa, čomu rozumiem, ale na druhej strane ja som sebec alebo srab a mám takú fixnú ideu, že moje dieťa by nebolo zdravé, pretože som už veľmi starý. Takže, ja som sa tomu bránil. Odmalička. Nemal som pocit, že by som sa musel rozmnožovať,“ priznal Jiří v dokumente Českej televízie Neobyčejné životy.

blesk.cz

Veľmi rýchle svoj názor na deti zmenil, keď čím viac času trávil s Aničkou. Nie je vylúčené, že otcom druhého dieťaťa Olgy je práve Menzel! Posledný rok spolu manželia trávili všetok čas ako rodina, veľa cestovali a malej Aničke plnili jej priania, napríklad návšteva Disneylandu v Paríži.

Súvisiace články

Najčítanejšie