Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Iva Janžurová (73) odmietla dublérku: A skončila v krvi
Zdielať na

Iva Janžurová (73) odmietla dublérku: A skončila v krvi

Zdroj: ahaonline.cz

Len málokto by to do Ivy Janžurovej povedal, že má toľko odvahy. Akčnú scénu v seriáli Doktoři Počátků, kde jej postava Emy Beranovej skončí pod kolesami auta, zvládla herečka i bez náhradníčky.

“Iva Janžurová mala v priebehu nakrúcania tejto scény pripravenú dublérku,“ prezradil zdroj z nakrúcania prvého tohtoročného dielu, v ktorom potečie krv. Streštená Eva sa bude snažiť so všetkou vervou zastaviť partičku zájazdných predajcov čiže šmejdov, ktorí do dediny zavítajú. Lenže sa jej to nepekne vymstí. Skončí v kaluži krvi pod kolesami ich auta, čo bude pre miestnych poriadny šok. Bývalá statkárka skončí s poranením hlavy.

Pretože mal nebezpečnú scénu zohrať niekto iný, herečka si všetko na poslednú chvíľu rozmyslela. Keď došlo na vec, rozhodla sa, že scénu nakrúti sama. Štáb bol výkonom herečky nadšený. “Keď som prežila v roku 2002 pád kulisy v Stavovskom divadle, tak sa predsa nezľaknem jednej seriálovej scény,“ zverila sa Janžurová, ktorá si nehodu v divadle odniesla vážnym zranením chrbtice, odreninami a psychickým šokom.

archíva ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie