Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ringo Čech o zosnulom Hapkovi (†70): Roznášal kvapavku!
Zdielať na

Ringo Čech o zosnulom Hapkovi (†70): Roznášal kvapavku!

Zdroj: archív ahaonline.cz

Nechráneným sexom zničil svetoznámu kapelu! Medzi viac než tisíckou mileniek Petra Hapku patrila i žena, ktorá prišla v roku 1977 do Varšavy sexuálne uspokojiť Františka Ringo Čecha (71) a jeho skupinu Čech & spol. Ten ju ale prenechal členom kapely Smokie, ani čo by vedel, že dievča chytilo pohlavnú chorobu práve od známeho skladateľa!

“Prišlo za nami dievča do Varšavy, potešiť nás, pretože sme boli dlho preč z domova. Ja som urobil nádherné gesto, že som povedal – chlapci, Smokie sa k nám správajú tak skvelo, my im to nemáme ako odplatiť. Dáme im to dievča,“ zaspomínal Ringo na osudné rozhodnutie, ktoré Smokie zničilo.

“Kapela mi najskôr strašne nadávala. Hovorili – až potom! A ja – nie, hneď. Tak som hovoril – dievča, tu je Chris Norman, zoznámte sa! Zoznámili sa a o pár dní mi nadávali Smokie, kadiaľ chodili, že ich dievča nakazilo kvapavkou,“ prezradil po rokoch Ringo. “Potom mi kapela ďakovala a hovorila – ty vole, ako si to vedel... A ja na to – nevedel, mali sme jednoducho šťastie,“ zveril sa.

Petr Hapka so svojou o 48 rokov mladšou milenkou.

archív ahaonline.cz

Zatiaľ čo Smokie hľadali diskrétneho lekára, Čech pátral po pôvodcovi pohlavnej choroby. “Keď som hľadal roznášača celej záležitosti, chytil som to dievča v Prahe pod krk a tá mi prezradila, že to má od Petra Hapku,“ prezradil Ringo nečakaný výsledok svojho pátranie. Okamžite išiel skladateľa konfrontovať. “Vieš, čo si spôsobil Peťo? A on hovoril – no čo, aspoň som prenikol do špičiek svetovej popmusic,“ zaspomínal František Ringo Čech.

archív ahaonline.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie