Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Eva píšťalka Vejmělková: Manžel z nej urobil kurtizánu
Zdielať na

Eva píšťalka Vejmělková: Manžel z nej urobil kurtizánu

Zdroj: koláž ahaonline.cz

Patrila medzi najkrajšie herečky Česka i Slovenska a túžili po nej desaťtisíce mužov. Potom ale zmizla. Založila si rodinu a dnes hovorí, že sa za herečku nepovažuje.

Eva Vejmělková sa venuje psychológii a práve teraz si v Havířove otvára svoju prax. Hovorí, že chce pomáhať ľuďom a teraz je pre to príhodná doba, pretože jej dcéry sú už väčšie a toľko ju nepotrebujú.

Úplne mimo umenia ale Eva Vejmělková nie je. Prezradila dokonca, že jej muž z nej urobil kurtizánu. Jej osudovou láskou je totiž režisér Dušan Rapoš.

Eva s manželom Dušanom Rapošom

archív ahaonline.cz

“Napísali sme spolu monodrámu Mária podľa autentických spomienok najslávnejšej bratislavskej kurtizány minulého storočia, v ktorej som pod jeho vedením hrala,“ prezradila v rozhovore pre Sedmičku Eva, ktorá s predstavením precestovala nielen Česko a Slovensko, ale zahrala si tiež v Paríži.

SITA

Evu sa pred pár rokmi snažili prehovoriť na návrat. Sama však povedala, že sa na to necíti."Vo filme to už asi nie je možné, v divadle tiež nie a na muzikál by som si netrúfla," priznala pre Blesk

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie