Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sára o útoku Saudka: Nemôže sa zmieriť stým, že som ho opustila
Zdielať na

Sára o útoku Saudka: Nemôže sa zmieriť stým, že som ho opustila

Zdroj: koláž blesk.cz

Sára Saudková (47) sa stala terčom útokov bývalého priateľa Jana Saudka (79), podľa ktorého životného príbehu bol nakrútený film Fotograf. A práve v ňom je postava ženy, ktorá podlým konaním svojho priateľa fotografa pripraví o majetok.

Vo filme síce nie sú herci pomenovaní skutočnými menami, ale všetkým je jasné, že ide o Jana Saudka a jeho bývalú partnerku Sáru Saudkovú, ktorá ho skutočne o majetok pripravila. Po premiére sa Jan netajil tým, že mu Sára veľmi ublížila a obrala ho. “Má majetok, ale nemá svedomie. Zachránil som si život a chlpatú zadnicu,“ povedal Blesku svetoznámy umelec.

Saudková film nevidela, ale od Blesku sa dozvedela dej a čo všetko žena, ktorú stvárnila Máša Málková, fotografovi urobila. “To všetko som zvládla? Chýba už len incest, vražda a jazda na červenú a načierno,“ vtipkovala Sára, ale potom dodala: “Čo k tomu povedať, Jan si ventiluje smútok nad mojou stratou. Nikdy sa nezmieril s tým, že som ho opustila. Ak sú tam nejaké nezmysly, je nutné sa im brániť. Alebo to blazeovane prejsť.“

blesk.cz

Je zrejmé, že o tomto filme z dielne režisérky Ireny Pavláskovej sa ešte dlho bude hovoriť.

archív blesk.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie