Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rychtář ukázal, ako teraz býva: Schováva si Ivetinu krízovú bundu
Zdielať na

Rychtář ukázal, ako teraz býva: Schováva si Ivetinu krízovú bundu

Zdroj: blesk.cz

Nosila ju keď jej bolo najhoršie. Teraz je bunda speváčky Ivety Bartošovej (†48) jednou z vecí, ktorá prináša útechu jej manželovi Josefovi Rychtářovi. Ten z jej luxusnej vily presťahoval do kôlničky o niekoľkých metroch štvorcových v dome, kde býva i jeho exmanželka Darina Nová.

“K svojmu životu tu mám všetko, čo potrebujem, a vlastne nič mi nechýba,“ privítal Blesk vdovec vo svojom skromnom príbytku, kde má posteľ hneď vedľa centrálneho pultu, ktorý je súčasťou jeho bezpečnostnej firmy. “Hlavné pre mňa je, že tu mám Ivetkine veci, ktoré sa mi podarilo zachrániť,“ zdôrazňuje Josef.

V kúpeľni je niekoľko krabíc, v ktorých sú zbalené speváčkine topánky, šaty aj jej šampóny. “Iba Ivetkine osobné veci, ako oblečenie a topánky, som si odviezol z domu. Zostatok som tam nechal. Líčidlá, ktoré Ivetka používala, tiež šampóny, sprchové gély a ďalšie predmety som si ešte pribalil,“ vypočítava Rychtář. “Neuniesol by som, keby sa nimi mala maľovať iná žena...“ usedavo plače.

blesk.cz

Medzi oblečením, ktoré si nechal, nemôže chýbať ani známa motorkárska bunda, do ktorej sa Iveta halila vždy, keď prežívala nejakú krízu – či už to bol potrat v septembri 2009, alebo jej posledné narodeniny v apríli 2014. Rychtář ju stráži ako oko v hlave spolu s Ivetiným bielym vychádzkovým kabátikom.

blesk.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie