Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Princ George (1) porazil Kim Kardashian (34), predáva sa lepšie ako celebrity
Zdielať na

Princ George (1) porazil Kim Kardashian (34), predáva sa lepšie ako celebrity

Prvorodený syn princa Williama ročný George vyvoláva podobnú nákupnú horúčku ako jeho mama Kate. Jeho módne outfity sa predávajú rovnako rýchlo ako šaty, v ktorých sa niekedy objaví vojvodkyňa z Cambridge. Budúci kráľ v predaji porazil dokonca profesionálnu celebritu Kim Kardashian.

Stačí, aby kráľovský palác zverejnil novú fotku s malým rozkošným Georgom, a mamičky nakupujú rovnaké oblečenie, aké má na snímke budúci kráľ.

Nákupnú horúčku vo Veľkej Británii na portáli e-Bay spôsobili posledné fotografie, na ktorých malý prínc sedí na schodoch Kensingtonského paláca. Tmavomodrá vlnená vesta od britskej designerskej značky Cath Kidston sa stala predajným trhákom, píše The Daily Mail.

Vplýva na vkus britských žien

George sa stal podľa nákupnej stránky najväčšou štýlovou ikonou. Porazil aj hviezdu reality show Kim Kardashian, ktorej módne kreácie inšpirujú množstvo žien.

Kim Kardashian a Kanye West,

SITA

George má byť po kom. Jeho mama, vojvodkyňa Kate, vyvoláva rovnakú nákupnú horúčku ako jej syn. Ovplyvňuje nielen vkus britských žien, ale tiež tamojšiu ekonomiku.

Princ William s vojvodkyňou Kate,

SITA

William a Kate v decembri navštívili USA. Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie