Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Paul Walker (†40) nemá ani po smrti pokoj: Rodina sa súdi o jeho peniaze!
Zdielať na
Showbiznis

Paul Walker (†40) nemá ani po smrti pokoj: Rodina sa súdi o jeho peniaze!

Zdroj: SITA/AP

Rodina Paula Walkera žiada 1,8 milióna dolárov od pozostalých po hercovom kamarátovi Rogerovi Rodasovi. Ten šoféroval porsche, v ktorom obaja muži minulý rok zahynuli pri autohavárii.

Otec Paula Walkera v súdnych dokumentoch tvrdí, že rodina Rogera Rodasa, ktorý zahynul v aute spolu s jeho synom, stále nevrátila automobily v hodnote 1,8 milióna dolárov. Tie údajne patrili tragicky zosnulému hercovi.

Rodasova rodina to však popiera. Walker a Rodas boli spolumajiteľmi obchodu s autami Always Evolving. Keďže sa rodiny vzájomne nedohodli čaká ich zrejme veľký súdny spor.

Paul Walker

Isifa


Walker a Rodas sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je. Zavolal aj Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním.

Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť.

Podľa výsledkov pitvy Rodas zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo Paul Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Vyšetrovanie ukázalo, že príčinou nehody bola vysoká rýchlosť.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie