Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Richard Genzer (48) spomína z detstva: Najčastejšie som sa hral s pipíkom! Zostalo mu to dodnes?
Zdielať na

Richard Genzer (48) spomína z detstva: Najčastejšie som sa hral s pipíkom! Zostalo mu to dodnes?

Zdroj: archív blesk.cz

Zatiaľ iné deti majú v láske bábiky, autíčka alebo stavebnice, Richard Genzer mal úplne iné chúťky. Medzi jeho obľúbené hračky patrili kamene a brikety. S tou najmilejšou si ale hrá dodnes. Už ako malý sa hral so svojím “pipíkom“.

Hračku, s ktorou sa bavič Richard Genzer v detstve hral najradšej, svojmu synovi Matyášovi rozhodne venovať nemôže. Na rozdiel od iných otcov, ktorí svojim potomkom roky schovávali vláčiky alebo stavebnice Lego v krabiciach, Genzer sa so svojou obľúbenou hračkou hrá dodnes. Naviac by to bolo trestné...

“Keď som bol malý, tak lego nebolo, hral som sa s kameňami alebo s briketou. Ale ja som sa aj tak na úplne najradšej hral s pipíkom,“ prezradil vtipálok Geňa. Ten svojho syna vzal do Múzea lega a spoločne si vybrali krabicu plnú farebných kociek.

archív blesk.cz

Možno sa spoločne s ostatnými darčekmi objaví pod stromčekom. “Mám už na Vianoce nakúpené, ale nemôžem o tom hovoriť tu pred synom. Nám totiž darčeky samozrejme nosí Ježiško,“ usmieval sa Geňa na Matyáša a ten len prikyvoval. Tak aspoň, že ten chlapec má v obľube typické detské hračky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie