Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Richard Genzer (48) a Michal Suchánek (49): Vyhadzov, skončili na dlažbe
Zdielať na

Richard Genzer (48) a Michal Suchánek (49): Vyhadzov, skončili na dlažbe

Zdroj: archív ahaonline.cz

Pred sviatkami pokoja a mieru dvojitý vyhadzov? To je bohužiaľ realita pre bavičov Genzera a Suchánka. Po prvom vyhadzove a ukončeniu ich šou TGM sa ruší i zavedená Partička!

Prima dala koniec vtipom a improvizácii. Reláciu TGM bez milosti ukončila kvôli nízkej sledovanosti a o dva týždne čakala bavičov ďalšia rana. “S definitívnou platnosťou sme sa dozvedeli, že nové diely Partičky sa už nakrúcať nebudú. No comment! Nie je to našou vinou, snažili sme sa dlho bojovať a maximálne Prime vyjsť v ústrety. Nepodarilo sa,“ píše sa na oficiálnej facebookovskej stránke relácie Partička.

Televízia neustále presúvala čas relácie a pokúsila sa tak podporiť sledovanosť. Tá bola podľa nášho zdroja z televízie tragická a Prime sa tak neoplatili náklady spojené s produkciou tejto relácie. Zároveň sa ale podľa oficiálneho stanoviska televízie nevylučuje jej návrat na obrazovky.

“Je pravda, že v nasledujúcich mesiacoch s nakrúcaním nových dielov nepočítame, ale nevylučujeme, že sa k Partičke v budúcom roku vrátime.“ Sledovanosť šou sa v novom vysielacom neskorom čase pohybuje na hranici 300 tisíc divákov, čo televízii zrejme nestačí. Dve zrušené relácie v priebehu pár týždňov? Partičkárov nečakajú veľmi pekné Vianoce...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie