Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Halina Pawlowská (59): Rezne, šunka a spláchne to šampusom
Zdielať na

Halina Pawlowská (59): Rezne, šunka a spláchne to šampusom

Zdroj: archív blesk.cz

Jedlo je jej vášňou a Halina Pawlowská sa tým nikdy netajila. Hody si dopraje nielen doma, ale aj na verejnosti. A vôbec sa toho nebojí. Na stôl si vyskladá tanier s rezňami, šunkovou rolkou či chlebíčkami a jedno po druhom do seba láduje. Dobroty potom spláchne vychladeným šampanským. Tá si vie užívať!

Rovnako ako knihy, patrí k spisovateľke Haline Pawlowskej jedlo. A tak je jasné, že na krste jej novej knihy Ulovila jsem ho v buši, nechýbala poriadna hostina. Halina sa usadila do stredu stola, tam kde sa zhlukovalo najviac tanierov. K ochutnaniu boli smažené mini rezníky, taniere pretekajúce šunkou, jednohubkami, ale i pečivom a sladkými tortičkami.

Halina dobrotám neodolala a s chuťou sa začala ládovať. Najskôr šunkou, potom prišli na rad rezníčky, a akonáhle išiel čašník s plným tanierom šunkových roliek okolo, hneď si ho odchytila. Vyskúšať sa predsa musí všetko.

Svoju niekoľkochodovú večeru spláchla sektom, ktorý sa na krste podával. Šampusom neplytvala ani na pokrstení svojej knihy, tú kmotor Yemi A.D. polial kokosovým mliekom z čerstvých kokosov.

Súvisiace články

Najčítanejšie