Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ako z porna! Kim Kardashian, matka malej North (1), ukázala úplne všetko!
Zdielať na
Showbiznis

Ako z porna! Kim Kardashian, matka malej North (1), ukázala úplne všetko!

Zdroj: Jean-Paul Goude/Paper

Kim Kardashian nemá zábrany! Fotky jej naolejovaného pozadia či pohár šampanského položený na jej zadku boli nevkusné, no nie pornografické. Kim však zašla oveľa ďalej. V magazíne Paper sa obnažila celá!

Kim naozaj nemá žiadne zábrany a pre slávu je ochotná urobiť čokoľvek. Verejnosť ju spoznala ako bohatú dcérenku, ktorej sex so spevákom Ray J-im unikol v roku 2007 "náhodne" na Internet.

Odvtedy si buduje svoju mediálnu slávu na škandáloch, rodinnej reality show, módnych produktoch, no najväčšmi na svojom výzore.

Kim si vytvorila ikonický imidž, je známa dlhými čiernymi vlasmi, výrazným tmavým pohľadom a najmä bujnými krivkami. Kim je obdarená spredu aj zozadu, to sa musí nechať.

Kim Kardashian

Jean-Paul Goude/Paper

Prsia jednej z najfotografovanejších žien na svete sú štedrým darom od prírody, ale s jej pozadím je to diskutabilné. Kim  mala vždy väčšie boky a zadok, no podľa slov odborníkov si svoje pozadie dala poriadne vylepšiť.

Liposukcia a silikónové implantáty sa mali postarať o to, aby mal jej zadok dokonalý guľatý tvar a zároveň bol oproti jej pásu výrazne väčší.

Kim Kardashian

Jean-Paul Goude/Paper

Kim rada šokuje a tentoraz sa jej podarilo zaujať titulkou na magazíne Paper. Jej naolejovaný zadok spôsobil pobúrenie. Keď však spomínaný časopis zverejnil aj jej ďalšie akty, na ktorých je Kim celkom nahá, spustila sa naozajstná lavína kritiky.

Matka ročnej dcérky North (1) by sa mala správať trochu ináč. Zvláštne je, že jej rodina a manžel Kanye West sú z jej aktov nadšení...

Z Kim sa smeje celý svet: Nahý zadok Kim Kardashian (34) sa stal terčom posmechu!

Kim má dvojníčku: Kim Kardashian (34) nafotila pikantné akty, jej dvojníčka ju vysmiala!

Súvisiace články

Najčítanejšie