Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok!
Zdielať na

Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok!

Zdroj: British GQ

Nahá Kim Kardashian zdobí obálku najnovšieho vydania pánskeho časopisu GQ. Pre magazín nafotila sériu erotických snímok, na ktorých je úplne nahá!

Opäť to urobila! Televízna hviezda, ktorá sa preslávila sex kazetou a pózovaním pre časopis Playboy, sa v minulosti vyjadrila, že už sa pred fotografom ani kamerou nikdy neobnaží. Kim Kardashian však jedno hovorí a druhé koná!

Matka ročnej dcérky North West sa znovu vyzliekla, aby provokovala odvážnymi fotografiami, na ktorých vidno takmer všetko. Kim rada púta pozornosť a tej sa jej vďaka obrázkom v britskej verzii pánskeho časopisu GQ momentálne dostáva neúrekom.

Kim Kardashian

British GQ

Hviezda reality show Keeping Up with the Kardashians si na odvážnych fotografiách zakrýva len to najnutnejšie. Prsia síce nepredviedla v celej kráse, ale svoje obrovské pozadie áno.

Jej slávny zadok si čitatelia časopisu GQ môžu obzrieť naozaj detailne. Práve táto časť jej tela je podľa mnohých mužov na Kim najpríťažlivejšia. Jej manžel Kanye West sa netají, že má rád veľké ženské pozadia. Zadok svojej manželky neskrývane obdivuje.

Kim Kardashian

British GQ

Redakcia GQ komentovala fotografie obnaženej hviezdy samými chválami. Dokonca o nej hovoria ako o najslávnejšej žene na svete!

„Nebolo by nesprávne tvrdiť, že je momentálne najznámejšia žena na svete. Veď aj Obama o nej hovorí. Tiež by nebolo nesprávne povedať, že za posledný ch 12 mesiacov predefinovala význam pop kultúry,“ napísala redakcia.

Kim Kardashian

British GQ

Kim Kardashian vyhlásil britský GQ za Ženu roka. Na slávnostnej ceremónii 2014 GQ Men of the Year Awards, ktorá sa konala tento týždeň v Londýne, si ocenenie tmavovláska osobne prevzala. Sprevádzal ju manžel Kanye West, ktorý, rovnako ako ostatný muži, nevedel odtrhnúť zrak od jej priesvitnej róby.

Aj táto hviezdička má MEGAZADOK: Má silikóny v prsiach aj zadku! Coco Austin (35) strašila v bikinách

Kim Kardashian

Instagram/Kim Kardashian

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie