Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ondrík (34) si po škandále opäť sadol za volant
Zdielať na
Showbiznis

Ondrík (34) si po škandále opäť sadol za volant

Herec Milan Ondrík už má vodičák! Po jeho slávnom preparkovávaní vozidla mu namerali 1,92 promile a zadržali mu licenciu na rok. Milan zaplatil pokutu 1 000 eur a odvtedy sekal dobrotu a preto sa už teší, že môže opäť točiť volantom.

Milan sa už usmieva, vodičák dostal späť skôr, ako sa pôvodne plánovalo. "Požiadal som si po polovici trestu, aby mi ho vrátili, čo mi aj vrátili, lebo som bol poslušný a nerobil som zlobu," vysvetľuje herec.

Vždy poslušný

Takže približne po trištvrte roku má oprávnenie opäť vo vrecku. Milanovi sa veľmi uľavilo a život sa mu podstatne uľahčil. Hrá a pracuje v Bratislave, s rodinou však žije v Nitre.

"Ja som bol vždy poslušný, to len mal som takúto mediálnu kampaň trochu, ale nemyslím si, že by som bol taký," pokračuje Milan. Ale stalo sa...policajti ho opitého zastavili ako Milan tvrdí pri preparkovaní auta.

Dali mi fúkať

"Nikto mi to neveril, lebo každý, že už som si vymyslel nejakú túto výhovorku. Naozaj to tak bolo a prosto po troch metroch tam boli policajti a ja som im povedal, že ja som úplne opitý, že ja to len odparkujem, že nebudem šoférovať, že idem na pivo a oni potom prišli za mnou a dali mi fúkať," opisuje Milan.

Tak Milan abstinent určite nie, no už si dáva pozor, alkohol v tom čase bral ako pomoc pri úniku z reality. "Ja som vtedy resetoval alkoholom, inokedy pôjdem radšej na prechádzku," tvrdí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie