Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Milan Ondrík (33): Vodičák späť za úplatok?!
Zdielať na

Herec Milan Ondrík (33): Vodičák späť za úplatok?!

Zdroj: SITA

Nie je to žiadny kajúci sa chlapec. Talentovaný herec Milan Ondrík, ktorý minulý rok v októbri prišiel pre alkohol za volantom o vodičský preukaz, sa priznal, že pre to, aby ho mal späť, by pokojne naplnil aj obálku pre „vyvolených“...

Keby mal peniaze, tak by dokázal uplácať. "By som si šiel zaplatiť ľudí, aby mi vrátili vodičský,“ otvorene zo seba vyklopí Milan odpoveď na otázku, čo by urobil, keby našiel 300 tisíc eur?

Zároveň dodal, že by si kúpil aj nové auto. Zmienku o tom, že nájdené peniaze by nahlásil na polícii a snažil by sa vrátiť ich majiteľovi, nevypustil z úst ani náhodou.

Všetci kradnú

"Určite by som v takom prípade nebol taký čistý,“ pousmieva sa a dodáva: "Prečo by som mal byť? „Zhora“ – od politiky je nám ukazované, že všetci kradnú a zdierajú a tvária sa, že ako nám pomáhajú...,“ rozčuľuje sa Milan. "Ale to tam nemusíte dať,“ dodáva už pokojnejším tónom.

Zvykol si žiť bez neho

Ale keďže spomínaných fiktívnych a vysnívaných tristo tisíc eur Milan nemá, sen o vodičáku získaného za úplatok, zostane len snom... A navyše, podľa zákona, po uplynutí polovice trestu má nárok požiadať si oň v predstihu – čiže už by ho, teoreticky, aj mohol mať.

Paradox ale je to, že sa poň práveže teraz už ani nejako extra neponáhľa. "Zvykol som si žiť aj bez neho,“ tvrdí.  Vraj po toľkých mesiacoch mu nechýba. Ktovie, možno si ho nevyzdvihne nikdy. "Tak to zase nie,“ uzatvára s úsmevom.

Súvisiace články

Najčítanejšie