Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Milan Ondrík (33). Zarába dosť, ale stále sa mu máli!
Zdielať na
Showbiznis

Milan Ondrík (33). Zarába dosť, ale stále sa mu máli!

Herec Milan Ondrík nie je prvý a ani posledný, ktorému zobrali vodičák za alkohol. Reportérke TOP STAR-u Ivane Šiškovej priznal aj to, že nie je čestný. A že túži po novom aute - aj keď mu vzali vodičák!

"Nemyslite si, že slovenskí herci sú platení ako hollywoodske hviezdy," hovorí herec Milan Ondrík. Priznal, že by chcel čo najrýchlejšie zaplatiť úver, ale to sa mu vraj zatiaľ nedarí.

Od zdroja z televízneho a divadelného prostredia sme sa dozvedeli, že Milanov plat je pohyblivý. Závisí od toho, či práve nakrúca nejaký seriál alebo či má iba divadelné aktivity.

A keďže herec Milan Ondrík sa aktuálne objavuje v seriáli. Momentálne mu mesačne môže natiecť na účet odhadom približne 2 500 eur!

To ale stále nestačí na to, aby mohol žiť podľa svojich predstáv, sníva ako každý z nás o tom, že keby našiel 300 000 eur, vyplatil by úver a kúpil si nové auto.

A pokúsil by sa získať skôr aj vodičák, ktorý mu vzali za jazdu pod vplyvom alkoholu. "Určite by som tých 300 000 eur nevrátil," dodal na záver.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: TV JOJ, Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie