Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ondrík z Paneláku (33) pred súdom: Chcel som len preparkovať auto!
Zdielať na
Showbiznis

Ondrík z Paneláku (33) pred súdom: Chcel som len preparkovať auto!

Herec Milan Ondrík sa po dlhých hodinách strávených v policajnej cele postavil pred nitriansky súd. Išlo o superrýchle konanie. Policajti ho v nedeľu obvinili z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Známeho herca zatkli potom, čo šoféroval opitý.

Milan Ondrík strávil v policajnej cele dve noci. Pred Okresný súd v Nitre ho v pondelok ráno priviezla policajná eskorta.

Pojednávanie trvalo asi pol hodinu. Potom padol verdikt. Ondrík dostal peňažný trest vo výške tisíc eur a ročný trest zákazu činnosti. Rok si teda nesmie sadnúť za volant.

Rozhodnutie súdu je právoplatné, herec aj prokurátor sa vzdali odvolania. "Auto som chcel len preparkovať," povedal na svoju obranu pre médiá herec.

Herca okolo pol druhej nadránom zo soboty na nedeľu zastavili policajti v blízkosti divadelného parkoviska. Pri bežnej kontrole mu dali aj fúkať.

Ukázalo sa, že nafúkal 1,92 promile. Následne putoval do policajnej cely. V nedeľu ho obvinili z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky a na druhý deň odsúdili v takzvanom superrýchlom konaní. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk, Diana Pavlisová

Zdielať na

Najčítanejšie