Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nová premiéra na Broadwayi! Hlavnú úlohu v nej hrá McGregor (43)
Zdielať na
Showbiznis

Nová premiéra na Broadwayi! Hlavnú úlohu v nej hrá McGregor (43)

Aj keď je divadelná hra už stará, ale je dobrá, vždy sa k nej budú ľudia vracať. Na to vsadil aj Broadway s predstavením The real thing, ktoré oživili hollywoodskym obsadením. Hlavnú postavu stvárnil Evan McGregor.

Po tridsiatich rokoch sa na dosky, ktoré znamenajú svet, vracia cenami ovenčené predstavenie o láske, dôvere, manželstve a nevere, The real thing. Hlavnú postavu neverného manžela Henryho v tejto divadelnej hre nehrá nik iný, ako hollywoodska hviezda filmov Moulin Rouge či The Impossible, charizmatický a sexy herec Evan McGregor.

Pochvalné kritiky

Jeho divadelnou manželkou nie je nik iný ako hviezda seriálu Sex v meste, Cynthia Nixon. Hra The real thing rozpráva príbeh ženatého muža, ktorý sa zapletie s herečkou, ktorú hrá Maggie Gyllenhaal, a po odhalení nevery sa dvaja neverníci chcú zobrať, no Henry začne svoju milenku podozrievať z ďalšej nevery.

Hoci Evan McGregor týmto predstavením debutuje na Broadwayi, jeho výkon dostáva iba pochvalné kritiky - charizmatický, presvedčivý, romantický. Ak mu hranie na doskách, ktoré znamenajú svet ide tak dobre ako pred filmovými kamerami, zostáva nám iba smútiť, že New York a Broadway sú tak ďaleko.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie