Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Doktorka Quinnová a Sully po rokoch: Ako si dnes žijú?
Zdielať na
Showbiznis

Doktorka Quinnová a Sully po rokoch: Ako si dnes žijú?

Zdroj: Isifa

Seriál Doktorka Quinnová (1993 - 1998) netreba zvlášť predstavovať. Príbeh nebojácnej lekárky Mike a jej lásky Sullyho si našiel veľa skalných fanúšikov. Ako dnes žijú hlavní hrdinovia?

Historický seriál Doktorka Quinnová sa vysielal vo viac ako sto krajinách a stretol sa s veľkou popularitou. Postava doktorky Mike, ktorá sa rozhodne praktizovať medicínu v odľahlom mestečku Colorado Springs, preslávila herečku Jane Seymour  (63) po celom svete. Jej osudovú lásku dobrodruha Sullyho stvárnil takmer o desať rokov mladší herec Joe Lando (52).

Jane Seymour (63)

 Jane Seymour

Isifa

Anglická herečka Jane Seymour sa narodila ako Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, no jej meno sa jej nezdalo dostatočne umelecké, preto sa pomenovala po tretej manželke anglického kráľa Henricha VIII.

Herečka, ktorá si stále pestuje dlhé vlasy, má za sebou úspešnú hereckú kariéru, získala prestížne ocenenie Emmy, dva Zlaté glóby a hviezdu na Chodníku slávy.

Matka štyroch detí si dokázala udržať  šarm a skvelú postavu aj po šesťdesiatke. Seymour bola vydatá štyrikrát, s posledným manželom  producentom James Keachom sa rozviedla minulý rok. Jane sa okrem herectva venuje móde a písaniu motivačných kníh.

Joe Lando

Isifa

Joe Lando (52)

Jane Seymour

Isifa

Narozdiel od svojej seriálovej kolegyne Jane Seymour sa nemôže Joe Lando pochváliť zbierkou filmových a televíznych ocenení či výraznými filmovými úlohami. Pre amerického herca zostáva najznámejšia úloha Sullyho.

Joe Lando sa doteraz objavuje v televíznych filmoch a seriáloch, no ide skôr o menšie úlohy. Dobrodruha Sullyho však zahral presvedčivo a dlho si držal status lámača ženských sŕdc.

Joe Lando je však verný len jednej žene, svojej manželke Kirsten Barlow, s ktorou má štyri deti.

Nenechajte si ujsť: Baywatch oslavuje 25-rokov! Pozrite, ako sa zmenili hlavní hrdinovia

Súvisiace články

Najčítanejšie