Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka zo seriálu Pestúnka Franny sa vydala za vynálezcu e-mailu!
Zdielať na

Herečka zo seriálu Pestúnka Franny sa vydala za vynálezcu e-mailu!

Zdroj: Isifa, fanpop.com

Herečka Fran Drescher (56) sa znovu vydala. Jej prvé manželstvo stroskotalo po tom, čo zistila, že jej manžel je homosexuál. Tentoraz si azda vybrala lepšie.

Herečka Fran Drescher sa v nedeľu 7. septembra po roku známosti vydala. Druhým manželom rodáčky z New Yorku sa stal vynálezca a vedec Shiva Ayyadurai. Američan s indickým pôvodom v roku 1982 získal patent na e-mail.

Svadba sa konala na pláži pri dome novomanželov v kalifornskom Malibu. Na ceremónii sa zúčastnilo len zopár blízkych priateľov a rodina.

Fran sa tak vydala za rovnako zámožného muža, po akom snívala v seriáli Pestúnka Franny (1993 – 1999). V úspešnej televíznej show bol stredom jej záujmu broadwayský producent Maxwell Sheffield, ktorého stvárnil herec Charles Shaughnessy (59).

Fran Drescher je aj po päťdesiatke stále krásna žena

Isifa

Seriál Pestúnka Franny vytvorila a produkovala práve Fran Drescher s vtedajším manželom Peterom Marcom Jacobsonom. Pár sa zosobášili v roku 1978, keď mali obaja 21-rokov. V roku 1999 Fran podala žiadosť o rozvod, hlavnou príčinou rozpadu manželstva bola Jacobsonova homosexuálna orientácia.

Napriek nezvyčajnému dôvodu, pre ktoré ukončili vyše dvadsaťročné spolunažívanie, zostali bývalí manželia priateľmi. V období 2012-2013 spoločne produkovali sitkom Happily Divorced, ktorý bol inšpirovaný ich vzťahom.

Zdielať na

Najčítanejšie