Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Herečka zo seriálu To je vražda, napísala oslavuje 89. narodeniny!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka zo seriálu To je vražda, napísala oslavuje 89. narodeniny!

Zdroj: Isifa

Herečka Angela Lansbury dnes oslavuje narodeniny. Slávna Angličanka sa pohybuje vo filmovom priemysle neuveriteľných sedemdesiat rokov.

Hereckými cenami ovenčená Angela Lansbury dnes oslavuje krásnych 89-rokov. Napriek pokročilému veku srší energiou a a životným elánom.

Rodená Londýnčanka si pri chôdzi pomáha paličkou, no duchom je stále mladá. Angela si zachovala svoj šarm aj tesne pred deväťdesiatkou.

Filmová, divadelná a televízna herečka sa najväčšmi preslávila seriálom To je vražda, napísala (1984 -1996), kde stvárnila spisovateľku a amatérsku detektívku Jessicu Fletcher. Seriál sa tešil veľkej obľube a patrí medzi najdlhšie trvajúce a najúspešnejšie šou v televíznej histórii.

Angela Lansbury

Isifa

Angela Lansbury odštartovala svoju kariéru ako šestnásťročná. Dievča s peknou tvárou, veľkými modrými očami a výrazným talentom sa rýchlo vypracovala na anglickú a neskôr hollywoodsku filmovú hviezdu.

Angela sa objavila aj na doskách, ktoré znamenajú svet a za svoje divadelné výkony si odniesla päť cien Tony Awards.

Mladá Angela Lansbury

doctormacro.com

Tiež získala šesť Zlatých glóbusov a bola trikrát nominovaná na Oskara. V novembri 2013 napokon získala Čestného Oskara (Honorary Oscar) za sedemdesiat rokov strávených vo filmovom priemysle.

Nenechajte si ujsť: Hviezdy Dallasu po takmer štyridsiatich rokoch: Držia sa za ruky a ľúbia sa!

Ďalší váš obľúbený seriál: Dempsey a Makepeaceová oslávia 25. výročie sobáša. Pozrite, ako sa zmenili!

Súvisiace články

Najčítanejšie