Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dempsey a Makepeaceová oslávia 25. výročie sobáša. Pozrite, ako sa zmenili!
Zdielať na

Dempsey a Makepeaceová oslávia 25. výročie sobáša. Pozrite, ako sa zmenili!

Kto by na Slovensku nepoznal legendárny britský seriál Dempsey a Makepeaceová. Jeho hlavní predstavitelia sú nám dôverne známi aj po rokoch. Medzi hercami to iskrilo v seriáli, ale aj skutočnom živote. Tento rok oslávia strieborné výročie svadby.

Seriál o suverénnom americkom detektívovi Jamesovi Dempseym (Michael Brandon) a jeho kolegyni - anglickej dáme Harriet Makepeaceovej (Glynis Barber) sa nakrúcal v rokoch 1985-1986.

Policajné dobrodružstvá svojskej dvojice sa vysielali vo viacerých krajinách a hlavní predstavitelia sa stali idolmi miliónov fanúšikov. Muži chceli nosiť modernú koženú bundu a frajersky prežúvať žuvačku ako drsňák Dempsey, ženy zasa chceli nosiť účes ako Makepeaceová.

Hercov kriminálny seriál preslávil, navždy zmenil ich pracovný aj osobný život. Michael Brandon (69) a Glynis Barber (58) sa do seba zamilovali a v novembri 1989 svoju lásku spečatili sobášom. Tento rok oslávia dvadsiate piate, a teda strieborné výročie manželstva.

Dempsey a Makepeaceová po tridsiatich rokoch

Isifa

Hoci od nakrúcania seriálu prešlo tridsať rokov, obaja herci sa zmenili len minimálne. Pôsobia mladistvo a šťastne. Michael Brandon je vo výbornej forme a málokto by hádal, že budúci rok oslávi sedemdesiatku.

Glynis Barber už nepôsobí ako krehká modrooká bábika, ale je to stále krásna žena. Štíhlu postavu si udržuje pravidelným cvičením jogy. Manželia striedavo žijú v Londýne a Los Angeles. Majú spolu jedno dieťa, syna Alexandera Maxa Brandona.

Manželia stále žiaria šťastím

Isifa

Manželia sa minulý rok zúčastnili tanečnej súťaže Stepping Out, pozrite, akí sú do seba stále zaľúbení:

Zasmejte sa! Viete si predstaviť, ako by hollywoodski krásavci vyzerali ako ženy? Slávni muži v ženskom prevedení! Pozrite, či by im to seklo!

Ste zvedaví, ako vyzerajú krásne hrdinky z telenoviel dnes? Dozviete sa v článku: Krásne hrdinky z telenoviel: Ako žijú dnes? 

Súvisiace články

Najčítanejšie