Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lawrence (24): Svoje nahé fotky odsúdila, no prsia ukazuje na počkanie!
Zdielať na
Showbiznis

Lawrence (24): Svoje nahé fotky odsúdila, no prsia ukazuje na počkanie!

Zdroj: Isifa

Herečka Jennifer Lawrence jedno tvrdí, no druhé robí. Nedávno ostro kritizovala hackerov, ktorí zverejnili jej nahé fotky a už pózuje v časopise polonahá. Prsia ukazovala i na premiére nového filmu.

Talentovaná herečka Jennifer Lawrence je známa svojimi zvodnými krivkami. Jej plné poprsie dráždi predstavivosť filmárov i mužských fanúšikov. Zatiaľ sa však žiadnemu režisérovi nepodarilo vyzliecť mladú krásku pred kamerou.

O to väčší bol šok verejnosti, keď sa nahé snímky Jennifer Lawrence objavili na internete. Držiteľka Oscara za film Terapia láskou (2012) sa k škandálu vyjadrila až v nedávnom rozhovore pre časopis Vanity Fair.

"Nie je to škandál, je to sexuálny zločin. Len preto, že som známa osobnosť a herečka, neznamená to, že som niečo také chcela. Je to moje telo a moja voľba,“ uviedla v rozhovore.

Jennifer Lawrence na filmovej premiére v Londýne

Isifa

Vcítiť sa do rozhorčenia mladej ženy, ktorej nahé fotografie obleteli svet, nie je ťažké. Menej pochopiteľný je fakt, že pre ten istý časopis, v ktorom ostro odsúdila konanie hackerov, sa i vyzliekla.

Rozhovor pre magazín Vanity Fair, v ktorom Jennifer Lawrence rozoberá, ako sa vyrovnávala s ťažkou situáciou, ilustrujú jej zvodné obrázky. Herečka na nich pózuje nahá v bazéne.

Prekvapujúcou bola i voľba šiat, ktoré si obliekla na premiéru svojho nového filmu Serena. Na slávnostnom večeri v Londýne sa predstavila v odvážnom kúsku od Diora.

Nenechajte si ujsť: Jennifer Lawrence (24): Odfotila som sa nahá, aby sa priateľ nedíval na porno

Hrozné! Sexškandál pokračuje: Syn Hulka Hogana (61) si fotil nahú mamu!

Súvisiace články

Najčítanejšie