Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Buckingham (19) dojal Aničkin príbeh, na pľaci sa rozplakala
Zdielať na

Buckingham (19) dojal Aničkin príbeh, na pľaci sa rozplakala

Najskôr bola presvedčená o tom, že na slzy nemá dôvod. Neskôr ju musel utešovať aj štáb. Celeste Buckingham sa neudržala a na pľaci počas nakrúcania Siedmeho neba sa rozplakala.

Človek mieni, ale život mení. Rovnako to bolo aj počas nakrúcania Siedmeho neba, kde podľa slov speváčky nebol dôvod na slzy, dojatie ju však premohlo.

Príbeh mladej Aničky bol pre speváčku o to silnejší, že sa ocitla u nej doma, v prostredí, kde by si možno ona sama život predstaviť nevedela.

Pre svoje dobro

Napriek tomu, že podmienky na život, v akých žije Anička sú pre mnohých z nás nie úplne bežné, Celeste sa v jej spoločnosti cítila dobre. "Ten život je taký, skrátka, pre mňa je to také zobudenie. Je jedno, aký je príbeh, ale pre mňa sú to ľudia neskutočne silní," myslí si Buckingham.

V detskej izbe, kde je hneď niekoľko postelí a žiadne súkromie, prespala aj Celeste. "Ja sa prispôsobím, takže mne je jedno, kde spím a čo jem. Ja žijem ako chalan. Ja som si povedala, že toto musíš spraviť aj pre svoje dobro, aj pre dobro druhých," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie