Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Buckingham (19) a cvičenie. Tieto cviky jej dodávajú energiu!
Zdielať na

Buckingham (19) a cvičenie. Tieto cviky jej dodávajú energiu!

Zdroj: Celeste Buckingham/Instagram

Aj bez toho jej má veľa! Reč je o vitalite a životnej energii speváčky Celeste Buckingham. Aby však táto talentovaná speváčka mala síl na spievanie a „ulietaný“ život ešte viac, každé ráno si dopraje trošku cvičenia. Čo presne robí?

„Nedrogujem, nie som alkoholička, ani nič podobné,“ zdôrazňuje Celeste. Čaro jej vyžarujúcej energie je ukryté v pozitívnom myslení a dobrej nálade – a tú dobrú náladu jej často vie „nakopnúť“ ranné cvičenie. „Každý deň ráno cvičím. Dávam si len také klasické cviky, ktoré nás učili ešte v škole. Drepy, trošku si poskáčem, natiahnem sa. Pridási k tomu kliky, a hotovo,“ smeje sa mladučká speváčka, ktorá si vďaka tomuto rannému rituálu udržiava aj fit postavičku.

„Neničím sa v posilňovni, ale týchto 20 minút každé ráno si doprajem. Nepotrebujem byť superštíhla. Nechcem byť ani veľmi chudá, ale zase ani veľmi veľká,“ hovorí. Svoju aktuálnu hmotnosť netuší. Iba ju odhaduje. „Môžem mať tak okolo 55 kíl. Myslím, že to je OK,“ zhodnotí Celeste. Treba však dodať, že Celeste veľa kalórií spáli aj počas spievania. Aj keď sa to nezdá – aj to je náročný výkon. Nehovoriac o tom, keď má taký dvojhodinový koncert. Speváci vraj pri tom dokážu schudnúť aj dve kilá.

Najčítanejšie