Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rozprávkova Celeste Buckingham (19): Zahrám si princeznú
Zdielať na
Hudba

Rozprávkova Celeste Buckingham (19): Zahrám si princeznú

Nová slovenská rozprávka uzrie svetlo sveta už o mesiac. Dovtedy je lákadlom videoklip, ktorý stvárňuje Celeste Buckingham ako princeznú na vlásku.

Hoci bude rozprávka slovenská, titulná pieseň v podaní Celeste je v angličtine. Speváčka sa ale prekonala a čoskoro vyjde aj slovenská verzia songu.

"Pesnička po anglicky sa volá Love In Your Soul, ale bude aj slovenská verzia. Tá vyjde s rozprávku naraz," ozrejmuje Celeste.

Celeste ju naspieva celú a sama. "Myslím, že už jeden song spievala. Ale bol to tuším duet. Toto bude po prvýkrát," prezradil manažér Lumir Mati.

Speváčka nie je v slovenskom jazyku úplne doma, preto sa poistila. "Trénovala som pod dozorom jednej slovenskej herečky, aby bolo správne krátenia a výslovnosť. Vraj to bude dobré," uťahuje si Mati.

Facebook / Celeste Buckingham

Nájdi rozdiel

Medzi klipom a rozprávkou je diametrálny rozdiel. "V klipe som v bielych šatách, jednoducho nalíčená, proste typická Celeste. V rozprávke som úplne iná. Je to obrovský kontrast," prezrádza speváčka.

Celeste o rozprávke nič neprezradila. Len potvrdila, že ako to býva zvykom, aj tento príbeh bude mať šťastný koniec.

"Moja postava Beatrice odíde z Neapola. Musí ísť za Matejom Korvínom, lebo sa musí vydať za princa, za budúceho kráľa. Princ ju ale nechce. Ich stretnutie je bez chémie a Beatrice si ide oči vyplakať," odtajuje Celeste.

Speváčka má s kamerou veľa skúseností, no zahrať si vo filme pre ňu bola výzva.

"Nemám žiadne herecké skúsenosti, takže dúfam, že sa to ľuďom bude páčiť. Som rada, že to mám za sebou. Aspoň sa už aj ja môžem pochváliť, že mám nejaké herecké výkony," bonzuje.

Pozrite si reportáž o rozprávkovej Celeste:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie