Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vieme, ako vyzerá dcéra Mily Kunis (31)! Je nádherná!
Zdielať na

Vieme, ako vyzerá dcéra Mily Kunis (31)! Je nádherná!

Zdroj: Isifa, aplus.com

Hádanka je vyriešená! Hrdý otec Ashton Kutcher (36) na svojej webovej stránke zverejnil niekoľko obrázkov bábätiek, novinári vypátrali, ktorá z nich je Wyatt Isabelle Kutcher!

Herec Ashton Kutcher poriadne potrápil novinárov i fanúšikov! Na svojej stránke zverejnil meno dcérky, ktorú má so snúbenicou Milou Kunis. Celý svet však chcel vidieť i tváričku malej Wyatt Isabelle Kutcher!

Ashton fotografiu dcérky zverejnil, avšak spolu s ňou publikoval šesť fotiek ďalších bábätiek a dokonca fotku lamy a psa. Zvedavcom napísal, aby hádali, ktoré dieťatko je to pravé.

Wyatt Isabelle Kutcher

Aplus.com

Webový portál TMZ hádanku vyriešil! TMZ identifikoval Wyatt Isabelle Kutcher podľa čiapky, ktorú poskytuje novorodencom nemocnica Cedars - Sinai Medical Center, kde sa dievčatko v utorok narodilo.

S portálom TMZ súhlasia aj fanúšikovia, ktorým sa dievčatko podobá na herečku Milu Kunis, po ktorej má vraj guľatú tvár i veľké oči. Tiež nie je vylúčené, že Wyatt Isabelle Kutcher sa nachádza na jednom či dvoch publikovaných obrázkoch.

Ashton Kutcher chcel, aby fanúšikovia hádali, ktoré dieťatko je Wyatt Isabelle

Aplus.com

Pozor, súťaž!

Mamičky, oteckovia, starí rodičia, tety, pozor! Vaše ratolesti môžu zažiariť na móle Bratislavských módnych dní, stačí vyplniť registračný formulár TU a pripojiť fotografiu celej postavy dieťaťa.

Viac informácii nájdete tu: Mamičky, oteckovia, pozor! Aj vaše dieťa sa môže stať detskou módnou star!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie