Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mila Kunis (30) sa pochválila rastúcim bruškom, svadba bude až po pôrode
Zdielať na

Mila Kunis (30) sa pochválila rastúcim bruškom, svadba bude až po pôrode

Zdroj: SITA

Herečka Mila Kunis sa vydá až po narodení svojho prvého dieťaťa. S priateľom Ashtonom Kutcherom dátum pôrodu nechcú prezradiť, píše server EOnline.com.

Mila Kunis sa pochválila rastúcim bruškom na premiére filmu Third Person v New Yorku. Mala na sebe krátke čierne saténové šaty, ktoré jemne zahaľovali krivky.

Zatiaľ nie je jasné, kedy herečka porodí. Odmieta cisársky rez a chce rodiť prirodzenou cestou. Brunetka si bude musieť počkaj aj na svadbu, ktorú podľa jej slov neplánuje skôr, než sa dieťa narodí. Informácie priniesol server EOnline.com.

Najväčší idol

Kutcher a Kunis sa zasnúbili začiatkom tohto roka. Prvýkrát sa streli v deväťdesiatych rokoch počas natáčania seriálu Tie roky sedemdesiate. Herečka prezradila, že Kutcher bol prvý muž, ktorého vtedy ako teenagerka pobozkala.

"Hovorila som si, bože, ten je sexi. Je to model Calvina Kleina. Bola som nervózna a cítila som sa divne, Ashton bol môj najväčší idol," priznala.

Kutcher si na prvú pusu spomína inak. "Som prvý chlap, ktorého pobozkala? Panebože, to som netušil. Som taký rád a dobre, že som to nevedel. Určite by ma to vystresovalo." Magazínu People prezradil, že mu mal v bruchu počas bozkov povestné motýliky.

Kutcher sa s herečkou začal vídavať na konci roka 2011. Oficiálne začali randiť o pol roka neskôr po rozchode s manželkou Demi Moore. Kunis predtým osem rokov chodila s kolegom Macaulay Culkinom.

Súvisiace články

Najčítanejšie