Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Jennifer Lopez (45) mala nehodu! Do jej auta vrazil opitý šofér
Zdielať na
Showbiznis

Jennifer Lopez (45) mala nehodu! Do jej auta vrazil opitý šofér

Do auta, v ktorom sa viezla americká speváčka a herečka Jennifer Lopez, vrazil v sobotu opitý vodič. K incidentu došlo v kalifornskom Malibu, pričom vozidlo s Jennifer šoférovala jej kamarátka, herečka Leah Remini.

Okrem nich boli v aute speváčkine šesťročné dvojičky Maximilian a Emme a Reminina desaťročná dcéra Sofia. Nemenovaný šofér po nehode, pri ktorej sa nikto nezranil, utiekol.

Lopez a Remini následne zavolali políciu, ktorej sa podarilo opitého vodiča nájsť a zatknúť za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a za to, že po nehode opustil miesto činu.

Lámačka sŕdc

Jennifer Lopez debutovala v roku 1999 albumom On The 6. Druhá štúdiovka J.Lo obsadila prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200, zatiaľ čo nasledujúce nahrávky This Is Me... Then a Rebirth sa dostali na druhé miesto.

Odvtedy vydala ešte ďalšie štyri štúdiovky - Como Ama Una Mujer, Brave, Love? a A.K.A.. Lopez sa okrem hudby venuje aj herectvu.

Účinkovala napríklad vo filmoch Jack, Selena, Anakonda, Zakázané ovocie, Cela, Svadby podľa Mary, Kráska z Manhattanu, Dosť!, Žiť po svojom, Diabolská svokra, Záložný plán, Ako porodiť a nezblázniť sa alebo Parker.

J.Lo v bikinách, lámala mužov srdcia a vyrážala dych:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie