Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jennifer Lopez (45) sa chce opäť vydávať
Zdielať na

Jennifer Lopez (45) sa chce opäť vydávať

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez by sa vydala znovu aj napriek trom nevydareným manželstvám. Speváčka zároveň prezradila, že je rada vo vzťahu a preferuje, keď je jej partner v rovnakom veku ako ona sama.

"Randím väčšinou s rovnako starými mužmi, ale chodila som aj s mladším. Bola som s Beauom, to bol môj posledný vzťah," priznala Lopez.

Jennifer Lopez debutovala v roku 1999 albumom On The 6. Druhá štúdiovka J.Lo obsadila prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200, zatiaľ čo nasledujúce nahrávky This Is Me... Then a Rebirth sa dostali na druhé miesto. Odvtedy vydala ešte ďalšie štyri štúdiovky - Como Ama Una Mujer, Brave, Love? a A.K.A..

SITA

Lopez sa okrem hudby venuje aj herectvu, účinkovala napríklad vo filmoch Jack, Selena, Anakonda, Zakázané ovocie, Cela, Svadby podľa Mary, Kráska z Manhattanu, Dosť!, Žiť po svojom, Diabolská svokra, Záložný plán, Ako porodiť a nezblázniť sa alebo Parker.

Tri svadby

V rokoch 1997 až 1998 bol jej manželom Ojani Noa, v rokoch 2001 až 2003 bola vydatá za herca a choreografa Crisa Judda a v roku 2004 uzavrela manželstvo so spevákom Marcom Anthonym.

SITA

So 45-ročným newyorským rodákom má šesťročné dvojčatá Maximiliana a Emme. Ich manželstvo sa oficiálne skončilo v júni 2014. Okrem toho randila s hercom Benom Affleckom a naposledy so spomínaným tanečníkom Beauom "Casperom" Smartom.

Jennifer Lopez si užívala na pláži, pozrite si video:

Pre ženu

Najčítanejšie