Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jennifer Lopez (45) ukázala, že je kráľovnou obdarených pozadí!
Zdielať na
Hudba

Jennifer Lopez (45) ukázala, že je kráľovnou obdarených pozadí!

Na svete je dlho očakávaný videoklip k piesni Booty a Jennifer Lopez opäť dokazuje, že ak ide o pozadie, to jej patrí k najzvodnejším v Hollywoode. Pripravte sa na poriadnu dávku erotiky!

Po Shakire a Rihanne či rapperke Nicki Minaj má videoklip, ktorý sa točí len okolo jej pozadia, aj Jennifer Lopez. Speváčka a herečka si kariéru postavila na svojich sexi krivkách a jej slávne pozadie privádza mužov do varu aj po rokoch.

Vo videoklipe Booty uvidíte zadok Jennifer Lopez zo všetkých možných uhlov a pri rôznych natriasajúcich sa tanečných kreáciách.

Aby bol videoklip ešte viac sexi, latino hviezda si doň prizvala hudobníčku Iggy Azalea (24). Mladučká rapperka z Austrálie sa môže tiež pochváliť výstavným pozadím, a tak najmä mužské publikum nebude vedieť, na ktorú krásavicu sa má sústrediť skôr.

Jennifer Lopez a Iggy Azalea

JenniferLopezVEVO

Medzi Jennifer Lopez a Iggy Azalea je viac ako dvadsaťročný vekový rozdiel, ale vo videoklipe vyzerajú ako sestry.

Jennifer opäť dokazuje, že sa jej nechce starnúť a vďaka pravidelnému cvičeniu a starostlivosti o svoje telo poľahky zatieni mladé konkurentky.

Jennifer Lopez

JenniferLopezVEVO

Pieseň Booty sa nachádza na ôsmom albume Jennifer Lopez A.K.A. (2014). Na texte pracovalo viacero významných umelcov ako spevák Chris Brown či rapper Pitbull.

Pôvodne sa singel nazýval Big Booty (Veľký zadoček), ale Jennifer odmietla naspievať pieseň s týmto názvom. Nakoniec sa jej hudba zapáčila a názov songu sa premenoval iba na Booty.

Nenechajte si ujsť túto nahotinku: Na internete je nahá už aj snúbenica Johnnyho Deppa (50)

O tom, že veľké pozadia sú skutočne sexi, sa dočítate v článku: Veľké zadky hýbu svetom: Prestaňte ho skrývať!

Súvisiace články

Najčítanejšie