Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lopez (45) ukázala zadok! Takýto ho ešte nemala!
Zdielať na
Hudba

Lopez (45) ukázala zadok! Takýto ho ešte nemala!

Zdroj: Instagram/Jennifer Lopez

Speváčka Jennifer Lopez oslávila 24. júla štyridsaťpäť rokov a rozhodla sa každému dokázať, že ešte nepatrí do starého železa. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila veľmi odvážnu fotografiu a odhalila najslávnejšiu časť svojho tela – zadok!

Fanúšikovia latino hviezdy zostali v nemom úžase! Jennifer Lopez zverejnila na sociálnej sieti obrázok svojho legendárneho pozadia. Fotografia vznikla ako promo k novému songu, ktorý Jennifer naspievala s raperom Pitbullom (33). Pieseň sa volá Booty, čo je slangový výraz pre ženský zadoček.

Jennifer Lopez tak zabila dve muchy jednou ranou, fanúšikov navnadila na nový singel a svojim speváckym kolegyniam dala jasne najavo, že jej telo je stále božské a mladistvé. Mama dvojičiek Maxa a Emme narodených v roku 2008, si fyzickú kondíciu udržiava tancovaním, potením sa v telocvični, ale i vzťahmi s výrazne mladšími mužmi.

"Dvojičky mi tiež dávajú poriadne zabrať, milujem tráviť čas so svojimi deťmi, aj keď som na konci dňa úplne zničená," prezradila speváčka.

Jennifer Lopez

Instagram/Jennifer Lopez

Na čierno-bielej fotografii hádže Jennifer obľúbenú pózu. Je otočená chrbtom k objektívu a zvodne sa pozerá cez plece.

Táto póza preslávila jej pozadie, keďže ho na červenom koberci zvykla hrdo ukazovať fotografom. Neskôr si trik, ako upozorniť na kyprý zadoček, osvojila speváčka Beyonce (32) či hviezda reality show Kim Kardashian (33).

Jennifer Lopez mala kedysi oveľa väčšie pozadie

Isifa

Jennifer Lopez však už dávno nemá výrazne veľké pozadie. V mladosti bol jej objemnejší zadok v upätých šatách neprehliadnuteľný, no teraz je krásne guľatý, ale omnoho menší. Jennifer sa svedomito stará o svoju postavu, a tak je štíhlejšia ako pred rokmi.

Kým ženy v jej veku bojujú s kilami navyše, ona je v najlepšej fyzickej kondícii vo svojej kariére! Speváčka a herečka v jednom tak nepopiera len fyzikálne zákony, ale i čas. Ten na jej krásnej tvári nezanechal žiadne výrazné stopy. Vďaka svojmu imidžu sexice a svetlejším vlasom vyzerá príťažlivejšie ako na začiatku kariéry!

Jennifer Lopez vyzerá po štyridsiatke lepšie ako pred dvadsiatimi rokmi

Isifa

Jennifer Lopez (44) bez make-upu, bude sa vám páčiť?

Súvisiace články

Najčítanejšie