Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Megan Fox (28) nespí so svojijm manželom
Zdielať na

Megan Fox (28) nespí so svojijm manželom

Zdroj: Isifa

Tisíce mužov závidia hercovi Brianovi Austinovi Greenovi (41), že ulovil jednu z najsexi žien súčasnosti. Megan Fox si vytvorila jedinečný imidž ženského vampa, ktorý by zviedol každého chlapa. V súkromí to však nie je žiadna femme fatale, ale starostlivá matka dvoch detí.

Kvôli svojim deťom oželie aj sex! Nádherná Megan Fox momentálne promuje svoj najnovší film Teenage Mutant Ninja Turtles. V rámci celosvetového filmového turné sa objavila aj v The Tonight Show, ktorú hosťuje komik Jimmy Fallon.

Moderátor sa Megan Fox pýtal okrem filmu i na súkromie, a tak sa od obrovských korytnačiek, známych z animovanej rozprávky, dostali až k jej manželstvu.

Herečka a modelka je známa svojou prostorekosťou, a tak nemala problém odpovedať aj na otázku, čo sa deje za zatvorenými dverami ich spálne. „Brian odo mňa momentálne nedostáva nič intímne. Môj dvojročný syn Noah spí v posteli s nami, takže tu naozaj nie je žiadna cesta,“ prekvapila svojou úprimnou odpoveďou mamička dvoch synov.

Synovia Megan Fox: Noah (2) a polročný Bodhi

Ellen show

Skutočnosť, že milostný život sexice išiel kvôli materstvu do úzadia, potvrdila Megan aj v rozhovore pre Entertainment Tonight a v relácii The View.

Megan Fox spolu s hercom Brianom Austinom Greenom - v našich končinách dôverne známym zo seriálu Beverly Hilly 902 10 - vychovávajú syna Noaha a polročného Bodhiho, ktorého herečka porodila počas nakrúcania Teenage Mutant Ninja Turtles.

Megan Fox

Isifa

Medzi hercami prvýkrát preskočila iskra na nakrúcaní seriálu Hope and Faith v roku 2004. Krátko na to začali spolu randiť, hoci bol medzi nimi dvanásťročný vekový rozdiel (Megan mala v tom čase čerstvých osemnásť, Brian tridsiatku na krku). V roku 2009 sa snúbenci rozišli, no o rok neskôr sa zasnúbili opäť a nasledovala svadba na Havaji.

Pozrite sa ako Megan Fox začiarila na Kids' Choice Sports Awards: Herečka Megan Fox (28) päť mesiacov po pôrode žiari na červenom koberci! 

Súvisiace články

Najčítanejšie