Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má silikóny v prsiach aj zadku! Coco Austin (35) strašila v bikinách
Zdielať na

Má silikóny v prsiach aj zadku! Coco Austin (35) strašila v bikinách

Zdroj: Isifa

Hviezdička Coco Austin je na svoje telo vypchané silikónovými implantátmi hrdá. Bujné poprsie a obludný zadok rada predvádza v mini bikinách.

Američanka Coco Austin sa stala známa predovšetkým umelým poprsím a vylepšeným pozadím, do ktorého si tiež dala vložiť silikónové implantáty.

Hoci ani jeden chirurgický zákrok nikdy nepotvrdila, zadok ani prsia jej za noc zázračne nenarástli.

Väčšina žien sa túži podobať na extrémne štíhle krásky z módnych časopisov, ale nájdu sa i také, ktoré si želajú, aby mal ich zadok veľkosť dvoch basketbalových lôpt. A aby bolo telo zaujímavé i spredu, treba dve "lopty" umiestniť i do výstrihu. Tento opis dokonale spĺňa Coco.

Coco

Isifa

Coco Austin sa živí ako modelka, aj keď má od ideálnych mier veľmi ďaleko. Jej úspech je postavený na erotických fotografiách zachytávajúcich jej rozľahlé pozadie. Coco rada pózuje v ateliéri, ale neodmietne vystrúhať sexi pózu ani pre paparazzov.

Fotoreportéri ju vyčíhali na dovolenke na ostrove Barbados. Coco bola na exotickej pláži najväčšou atrakciou, pretože jej mini bikiny zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Každú chvíľu hrozilo, že jej niečo vypadne.

Coco

Isifa

Modelka sa síce tvárila, že si paparazzov nevšimla, ale postarala sa o to, aby si odfotografovali jej pozadie zo všetkých možných uhlov.

Coco Austin si na Barbadose užívala dovolenku s manželom Ice-Tim (56). Práve manželstvo s americkým rapperom a hercom jej pomohlo dostať sa na výslnie. Coco sa okrem modelingu venuje aj tancu a ašpiruje na hereckú kariéru, no zatiaľ neúspešne.

Aj táto hviezdička má MEGAZADOK: Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok! 

Coco

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie