Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Farkašovej (32) dvojičky rastú ako z vody, sú trénované
Zdielať na

Farkašovej (32) dvojičky rastú ako z vody, sú trénované

Herečka Kristína Farkašová je mamou dvojičiek. Dievčatká sa však snaží chrániť pred svetom šoubiznisu. Pozná totiž jeho nástrahy. A nielen ona, ale aj partner Juraj Hajdin. Malé poklady nám ukázali.

Dievčatá, spolu s mamou navštívili Juraja v Dobrom ráne. Kristína dokonca prezentovala výrobu svojich tričiek pod pseudonymom Koláčová. Starostlivý otecko, Juraj Hajdin, im robil spoločnosť kým mamička rozprávala o svojej kreatívnej záľube. A dievčatám sa pred kamerami páčilo.

Na akcie bez detí

Kristína aj Juraj si svoje ratolesti iba pochvaľujú. Také poslušné deti vraj tak ľahko nenájdete. "Mám ich trénované, aby sa vedeli slušne uložiť," tvrdí s úsmevom herečka.

Rodičia obe dievčatká chránia pred svetom šoubiznisu a to je dôvod, prečo ich so sebou nevodia na spoločenské akcie. Oni dvaja si však z času na čas vyrazia. " Momentálne som poslednú pol hodinu strávila maľovaním sa a kúpaním detí, takže som ešte taká hyperaktívna," vysvetľuje Farkašová.

Postava ako lusk

Herečka napriek neustálemu materinskému kolotoču vyzerá fantasticky a iné celebritné mamičky jej môžu postavičku ako lusk závidieť. "Ďakujem, pre matku na materskej veľmi príjemný kompliment," dodáva. Prezradila nám, že sú to práve deti, kto jej formuje postavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie