Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Príbeh o láske a dospievaní. V hlavnej úlohe Polívka (25)
Zdielať na

Príbeh o láske a dospievaní. V hlavnej úlohe Polívka (25)

Na pláži v Bratislave sa hrala predpremiéra nového filmu syna legendárneho herca Bolka Polívku Vladimíra. Aj napriek tomu, že spočiatku sa herectvu vyhýbal, upísal sa mu celou svojou dušou.

Syn známeho českého herca a komika Bolka Polívku je poriadny fešák. Svoju kariéru si buduje sám a nevyužíva známe priezvisko. 

Už od detstva sa objavoval po boku rodičov v Bolkovej manéži, dokonca svoje šťastie skúšal aj v konkurzoch do rôznych filmov.

Vladimír sa snaží dať zo seba všetko. "Ľudia, ktorí ma videli v divadle, vedia, že nemám zámer schovávať sa pod nejaké meno," priznáva.

Stavili na mladé tváre

Príbeh nového filmu Místa je o láske, strate a pomste. Odohráva sa v 90tych rokoch 20. storočia.

Vystupujú v ňom dvaja kamaráti, ktorí si užívajú leto v malom meste. Stretnú dievča, zapáči sa im obom, ale zoznámia sa s jej otcom, ktorý ľúbostný trojuholník skomplikuje. Tvorcovia stavili na viacero mladých tvárí.

Ľubica Orechovská

"Tím je zohraný. Bola to prvá veľká herecká skúsenosť, všetci nás podporovali a dúfame, že to bude na tom výsledku aj vidieť," zdôveril sa herec Jan Cina.

Pozrite si priloženú reportáž:

Naplnenie očakávaní

Herečka Johana Matoušová je rovnako zvedavá a zároveň si myslí, že nebude jednoduché pozerať sa na seba.

"Mám pocit, že všetky moje očakávania boli naplnené a asi na ne príde viac ľudí, ako mám známych a to mi stačí," priznal scenárista Ondřej Štindl.

Súvisiace články

Najčítanejšie