Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Syn Bolka Polívku utiekol do zahraničia!
Zdielať na

Syn Bolka Polívku utiekol do zahraničia!

Vyrastať pod drobnohľadom verejnosti, keďže vaši rodičia sú známe hviezdy, nemusí byť veru ľahké. Svoje o tom vie aj syn legendy českého filmu Bolka Polívku a česko-francúzskej herečky Chantal Poullain, dvadsaťpäť ročný Vladimír.

Herecké detstvo

Vladimír sa už od detstva objavoval po boku rodičov v Bolkovej manéži, dokonca svoje šťastie skúšal aj v konkurzoch do rôznych filmov.

Napriek všetkému si vybral inú cestu akú mu všetci predpovedali.

Dôvodom jeho rozhodnutia boli práve tlaky okolia, ktoré sa mu snažili diktovať čo má v živote robiť.
"Po maturite som pociťoval tlak od ľudí, ktorí sa ma pýtali čo zo mňa bude, že sa musím rozhodnúť čo chcem robiť. Skrátka to, čo spoločnosť a ľudia okolo žiadajú, ale mladý človek to napríklad nemusí vedieť," začína svoje rozprávanie mladý herec, ktorého sme stretli na premiére nového filmu Miesta, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv.

V ňom hrá mladíka Adama, ktorý podobne ako on v jeho veku, zažíva nátlak od spoločnosti a snaží sa s ním vyrovnať po svojom.

Nemôže ale urobiť to, čo spravil Vladimír.

Pomohla mu Kanada

"Ja som mal tú možnosť, že som mohol ísť do cudziny, kde som strávil niekoľko mesiacov úplne sám a tam som sa rozhodol bez vonkajších tlakov," dodáva mladík, ktorý v Kanade študoval anglický jazyk a takmer sa z neho stal profesionálny športovec.

Jeho vášňou bol snowboarding, ale pre vážne zranenia sa tomuto športu nemohol ďalej venovať.

Po návrate zo zahraničia sa rozhodol pre štúdium na DAMU a momentálne hviezdi v novom filme, ktorý má v septembri premiéru aj na Slovensku.

Najčítanejšie