Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Syn Bolka Polívku, Vladimír (25), ide v otcových šľapajách
Zdielať na
Showbiznis

Syn Bolka Polívku, Vladimír (25), ide v otcových šľapajách

Bolka Polívku pozná takmer každý. Nielen v Česku, ale aj na Slovensku. Herec má šesť detí. Jeho syn Vladimír sa rozhodol, že bude pokračovať v otcových šľapajách a rozhodol sa študovať herectvo.

Známy český herec Bolek Polívka môže byť pyšný. Doma má charizmatického mladíka. Jeho syn Vladimír má 25 rokov a jeho mamou je herečka francúzskeho pôvodu Chantal Poullain. Mladík, ktorý ide momentálne v šľapajách svojich slávnych rodičov, keďže sa dal na herectvo, sa spočiatku na verejnosti príliš neukazoval. A hoci vyrastal v divadle, nie vždy chcel byť hercom.

Protestoval športom

"Som sa dostal do puberty a to bol presne ten okamih, kde som bojkotoval akúkoľvek takúto variantu veľmi demoštratívne," vysvetľuje Vladimír.

Jeho forma protestu bola šport, ktorý ho takmer zmrzačil. Strach z toho, v čom vyrastal a čo tak dôverne poznal, pramenil aj z porovnávania so známymi rodičmi. "Hrám v divadlách a dúfam, že mi ľudia publikum dajú možnosť sa vyjadriť, aby si nemysleli že som nejaké protekčné dieťa. Naopak, snažím sa vydať vlastnou cestou," vysvetľuje.

Je to ich úspech

No na otázky ohľadom hviezdnej rodiny a škatuľkovania, sa vraj nedá zvyknúť. "Na to si človek nikdy nezvykne. Ja sa o tom nerád bavím, radšej som sám za seba, ale rešpektujem oboch rodičov. Nechcem z toho ťažiť, lebo to je ich úspech. Snažím sa robiť veci za seba," uzatvára Vladimír.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie