Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po Kim Kardashian (33) pózovala nahá aj jej mladšia sestra
Zdielať na

Po Kim Kardashian (33) pózovala nahá aj jej mladšia sestra

Zdroj: Isifa

Exhibicionizmus majú v rodine! Len pred pár dňami internet zaplavili akty Kim Kardashian, ktoré nafotila pre magazín GQ a už odhaleným telom púta pozornosť jej mladšia sestra Kendall (18).

Kardashianky dobre vedia ako zaujať! Televízna hviezda Kim Kardashian púta pozornosť na každom kroku a v jej šľapajach kráča jej nevlastná sestra Kendall Jenner. Dievčatá majú iných otcov, no rovnakú mamu.

Ich mama Kris Jenner (58), ktorá má dovedna šesť detí, je zároveň manažérkou Kim i Kendall. Okrem svojich dvoch najúspešnejších detí je manažérkou ďalších troch slávnych dcér: Kourtney (25), Khloé (30) a Kylie (17).

Jej jediný syn Rob Kardashian (27) síce vystupoval v rodinnej reality show Keeping Up With the Kardashians, ale nemá podnikateľské ambície ako jeho sestry.

Kendall Jenner

Instagram/Kourtney Kardashian

Hoci väčšina matiek pomáha svojim deťom nezištne, Kris Jenner si za manažérske služby berie desaťpercentnú províziu. Nuž, biznis je biznis.

Ako manažérka (i matka) sa Kris Jenner určite teší z úspechu Kim Kardashian, ktorým pomaly, ale isto šliape na päty Kendall. Tá má veľmi slušne rozbehnutú modelingovú kariéru a je žiadaná na móle i na titulných stránkach časopisov.

K modelingu neodmysliteľne patria i erotické fotky, tých už stihla mladá tmavovlasá kráska nafotiť niekoľko. Najnovšie zaujala fotkou hore bez, na ktorej drží cigaretu. Snímku zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

Kendall Jenner

Instagram/Kendall Jenner

Kariéru svojej sestry podporuje aj Kourtney Kardashian, ktorá momentálne čaká svoje tretie dieťa. Na svojom instagramovom účte zverejnila úplne nahý záber Kendall. Veru táto rodinka je všelijaká, len nie bežná...

Nenechajte si ujsť nahú Kim Kardashian v časopise GQ: Nahá Kim Kardashian (33)! Ukázala prsia aj obrovský zadok!

Slávne sestry: Kendall, Kourtney, Kim, Kylie a  Khloé

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie