Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chcete byť šťastne zamilovaná? Robte to ako Evita (38)
Zdielať na

Chcete byť šťastne zamilovaná? Robte to ako Evita (38)

Zdroj: SITA

Možno to zaberie, a možno aj nie. To, ako si pritiahla k sebe lásku spisovateľka Eva „Evita“ Urbaníková, však určite stojí minimálne za skúšku. Stratiť nemáte čo – iba získať!

"Nikdy nevyvíjam na žiadneho chlapa tlak. V tomto som staromódne dievča a čakám na prvý krok zo strany muža,“ prezrádza úspešná spisovateľka, ktorá aktuálne prežíva obdobie zamilovanosti, možný trik na to, ako si pritiahla lásku.

Skrátka, nevnucuje sa nasilu chlapom, ale necháva to na osud. Už to bude rok čo sa dala dokopy so svojim kolegom, ktorý po nej pokukoval už dávno pred tým, než si to ona čo i len trošku všimla.

Signály nevnímala

"Dlho som signály z jeho strany absolútne nevnímala. Neskôr mi povedal, že až po roku jeho snaženia som ako tak začala vnímať ako muža, ktorý po mne pokukuje trošku ináč ako po kolegyni,“ hovorí s úsmevom Evita. Na sociálnej sieti veľmi rada pridáva fotky so svojou láskou.

"Je totálne šťastná,“ tvrdí jej kamarátka. Po nevydarenom manželstve s moderátorom Miňom Urbaníkom, ktorého posledné týždne vídať v jojkárskom Dobrom ráne, a po niekoľkoročnom vzťahu s mužom, s ktorým to tiahla Evita tiež, sa tak zdá, že až teraz našla toho pravého. Evita, tfuj-tfuj-tfuj, nech ste spolu šťastní do konca života!

Súvisiace články

Najčítanejšie