Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spisovateľka Evita Urbaníková (37): Toto sú moje magické rituály!
Zdielať na
Showbiznis

Spisovateľka Evita Urbaníková (37): Toto sú moje magické rituály!

K Vianociam neodmysliteľne patria aj vianočné zvyky a rituály. Avšak o tých magických, ktoré používa Eva Urbaníková, ste asi ešte nepočuli!

Nič nenecháva na náhodu! Spisovateľka Evita Urbaníková si vždy na Vianoce dobre „poistí“ to, aby sa jej darilo po všetkých stránkach. A ako to robí? Pocitivo dodržiava vianočné magické rituály!

"Keď začíname jesť prvú polievku, musíme pofúkať lyžicu, aby sme v ďalšom roku rozviazali každý uzol. To znamená, že vyriešime každý problém, ktorý nás stretne. Pri stole robíme oveľa viac rituálov.

Zatiaľ čo iní si dávajú šupiny z kapra pod obrus na to, aby mali počas roka veľa peňazí, v rodine Evity Urbaníkovej sa ryba využíva na úplne iný účel.

"V našej rodine máme kapra na mladosť a krásu a nie na peniaze! Na Boží hod, deň po Štedrom dni, sa umývame v studenej vode a do nej si dáme šupiny z kapra. Potom budeme krásne a nebudeme mať vrásky," prezradila populárna slovenská spisovateľka.

Na peniaze má Evita iný zvyk!

"Fazuľa a šosovica! Aby bolo veľa peňazí, ako je veľa šošovice v polievke. A aj mlieko a ryža pomáha na bohatstvo," poradila Evita, ktorá bude v novom roku ešte krajšia, bohatšia a nebude mať vôbec žiadne problémy! Šošovice, fazule, aj šupín z kaprov má už totiž pripravených habadej!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie