Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spisovateľka Evita (37) má nového chlapa. Prichytili sme ich!
Zdielať na
Showbiznis

Spisovateľka Evita (37) má nového chlapa. Prichytili sme ich!

Lásku hľadať netreba, vraví sa, že si vás nájde sama,a verte alebo nie, niekedy sa stáva že ju máte celý čas pod nosom. Svoje o tom vie známa spisovateľka Eva Urbaníková, pozerajte!

Je šťastná ako blcha! Spisovateľke Eve "Evite" Urbaníkovej sa totiž darí nielen v práci, ale aj v srdcových záležitostiach. "Mám sa veľmi dobre, mám sa najlepšie za posledné roky môjho súkromného života. Mám frajera," priznala Evita.

A kto je ten muž, ktorý si získal Evitinu lásku? "My sa poznáme hrozne dlho, hrozne dlho sme spolu pracovali a tak sme nejak nevedeli, že chodíme okolo toho, čo je pre nás najlepšie a zrazu to tak prišlo," hovorí o začiatkoch obľúbená spisovateľka.

Ešte na jeseň minulého roka slovo dalo slovo, pusa pusu, a nový zamilovaný párik bol na svete! A pritom už dávno pred tým mohli byť spolu, lenže Evita signály, ktoré tento fešál na ňu smeroval akosi neregistrovala. "Neskôr mi bolo povedané, že to trvalo rok kým som pochopila, že má o mňa záujem," dodáva Evita.

Čo sa má stať, to sa aj stane! Skôr či neskôr určite! Aj Evita sa dočkala – a ako to už býva, práve v tej najneočakávanejšej chvíli.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie