Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Jennifer Lawrence (24) a Gwyneth Paltrow (41) sa bijú o chlapa!
Zdielať na

Jennifer Lawrence (24) a Gwyneth Paltrow (41) sa bijú o chlapa!

Zdroj: Isifa

Šok! Spevák Chris Martin (37) údajne zbalil herečku Jennifer Lawrence. Jeho ex-manželka Gwyneth Paltrow, s ktorou mimoriadne priateľsky vychádza, nebude "mladým mäskom" nadšená.

Teraz je to jasné! Chris Martin je na blondínky! Frontman hudobnej skupiny Coldplay má veľmi rád svetlovlasé herečky, veď s Gwyneth Paltrow bol zosobášený desať rokov. Slávny pár oznámil krach manželstva v marci tohoto roka.

Odvtedy sa klebetilo o mnohých záletných dobrodružstvách modrookého speváka, no meno jeho údajne najnovšieho úlovku vyráža dych! Jeho srdce vraj opantal miláčik Hollywoodu, mladá a atraktívna Jennifer Lawrence. Tú okrem farby vlasov spája s Gwyneth Paltrow aj fakt, že obe herečky sú držiteľky Oscara. 

Šokujúcu správu o nezvyčajnom páre anglického hudobníka, otca dvoch detí, a americkej herečky potvrdilo viacero zdrojov pre E! News.

Jennifer Lawrence a Nicholas Hoult

Isifa

Podľa E! News sa Jennifer Lawrence minulý mesiac stretla s Martinom na afterpárty po jeho koncerte v londýnskej Royal Albert Hall. Muzikant sa následne s herečkou, ktorá sa nedávno rozišla s priateľom Nicholasom Houltom (24), objavil na viacerých podujatiach. Hovorcovia oboch hviezd sa zatiaľ k týmto správam nevyjadrili.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin sa zosobášili v roku 2003 a vychovávajú spolu dcérku Apple (10) a syna Mosesa (8). V marci vydali spoločné vyhlásenie, v ktorom uviedli, že sa rozchádzajú. O pár týždňov neskôr sa objavili spolu s deťmi na rodinnej dovolenke. Bývalí manželia spolu udržujú nadštandardne priateľské vzťahy.

Súvisiace články

Najčítanejšie