Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Jennifer Lawrence (23). Otvorená spoveď o nešťastnom detstve
Zdielať na
Showbiznis

Jennifer Lawrence (23). Otvorená spoveď o nešťastnom detstve

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Jennifer Lawrence v rozhovore pre magazín Vogue prezradila, že ako dieťa a tiež ako tínedžerka trpela pocitmi úzkosti. Prekonať tieto problémy sa jej podarilo až po tom, čo sa začala venovať herectvu.

Bola som divná. Tak znejú slová, ktoré sú krutým priznaním.

"Neznášala som prázdniny a výlety. Z osláv som bola vystresovaná. A mala som veľmi zvláštny zmysel pre humor," uviedla 22-ročná rodáčka z Louisville v Kentucky, ktorej rodičia umožnili už ako 15-ročnej odísť zo školy a venovať sa herectvu.

"Viem, že to znie hlúpo, ale herectvo bola prvá vec v mojom živote, za ktorú ma ľudia chválili. Dovtedy som nič také nepoznala. A práve preto mi moji rodičia umožnili venovať sa tomu namiesto školy," dodala herečka.

Jennifer Lawrence herectvo nikdy neštudovala. Začínala v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť, za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu.

Triumfovala aj v ostatnej sezóne udeľovania filmových cien, keďže za stvárnenie problémovej mladej vdovy Tiffany v snímke Terapia láskou získala Oscara, Zlatý glóbus a množstvo ďalších cien. POZRITE SI VIDEO.

Zdroj: sita, isifa, tv joj

Zdielať na

Najčítanejšie