Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Historické spojenie čokoládových krások: Rihanna (26), Naomi (44) a Iman (59)
Zdielať na

Historické spojenie čokoládových krások: Rihanna (26), Naomi (44) a Iman (59)

Zdroj: W Magazine

Historická fotka! Septembrové vydanie časopisu W Magazine budú zdobiť hneď tri nádherné ženy. Na spoločné pózovanie sa nechali nahovoriť supermodelky Naomi Campbell, Iman i speváčka Rihanna. Všetky tri, najmä prvé dve menované, sa zaslúžili o to, aby sa do popredia dostala krása žien čiernej pleti.

Tri čokoládové krásky čitateľom W Magazine v pripravovanom čísle vyrazia dych! Pôvab mladej speváčky Rihanny neprekvapuje, ale Naomi Campbell a somálska modelka Iman vyzerajú na svoj vek naozaj úchvatne. Londýnska rodáčka Naomi už roky vyzerá rovnako. Dievčenskú štíhlosť si udržuje pravidelným cvičením, a preto už viac ako dvadsať rokov patrí medzi najvychytenejšie modelky sveta.

Dokonalým výzorom však šokuje ebenová kráska Iman, ktorá na budúci rok oslávi neuveriteľných šesťdesiat rokov! Na spoločných obrázkoch vyzerajú všetky tri ženy napriek výraznému vekovému rozdielu ako sestry.

V špeciálnom módnom editoriáli sú modelky i speváčka oblečené v luxusných kúskoch francúzskeho módneho domu Balmain. Spolu s kráskami si zapózoval i kreatívny riaditeľ značky Balmain Olivier Rousteing. 

Rihanna, Naomi Campbell a Iman

W Magazine

"Septembrové vydanie časopisu W! Historické číslo s Rihannou, Naomi Campbell a Olivier Rousteingom a značkou Balmain. Čierne dievčatá vládnu," napísala modelka Iman na sociálnu sieť Instagram.

Spojenie černošských módnych ikon je naozaj originálne. K spoločnému foteniu sa vyjadrila i Rihanna, ktorá sa rada stavia do pózy "zlého dievčaťa". Barbadoská speváčka si neodpustila svojský štýl vyjadrovania a na sociálnu sieť Twitter napísala: "3 zlé Balmain mrchy."

W Magazine

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie