Oblačno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Jim z Prcičiek vozí v jednom kočíku dieťa, v druhom psa!
Zdielať na

Jim z Prcičiek vozí v jednom kočíku dieťa, v druhom psa!

Zdroj: Isifa

Herec Jason Biggs (36), ktorý stvárnil Jima v kultových filmoch Prci, prci, prcičky, sa stal otcom. Svojho polročného synčeka Sida vozí po uliciach New Yorku v zdvojenom kočíku. V jednom sedí jeho potomok, v druhom pes.

Komika v sebe nezaprie! Jason Biggs sa spolu so svojou manželkou herečkou a spisovateľkou Jenny Mollen (35) objavil v uliciach New Yorku. Manželia sa vybrali na prechádzku a zobrali so sebou aj svojho malého synčeka.

Fotoreportérov zaskočilo, že herci pred sebou tlačili zdvojený kočík, ktorý je určený pre dvojčatá. Veď pár, ktorý sa zosobášil v roku 2008, má zatiaľ len jedného potomka!

Ukázalo sa, že Jason Biggs tlačí pred sebou kočík, v ktorom okrem malého Sida sedel i domáci miláčik. Chlpáč si cestu v kočíku a jedinečný výhľad poriadne užíval.

Manželia Biggsovci majú doma až dvoch psov, ktorých si radi fotografujú a zverejňujú na sociálnych sieťach. Obrázky dokazujú, že chlpáči sú ich veľkí maznáčikovia.

Jason Biggs so synčekom Sidom

Instagram/Jason Biggs

Momentálne však vtipní rodičia upriamujú všetku lásku a pozornosť hlavne na synčeka Sida, ktorý prišiel na svet vo februári tohto roka.

Jason Biggs krátko po narodení prvého potomka zverejnil ich spoločnú fotografiu na sociálnej sieti Instagram. K obrázku, na ktorom drží usmievajúceho sa syna v náručí a pripísal: "Sid si myslí, že ocko je skvelý! Ocko a Sid budú spolu naozaj dobre vychádzať."

Manželka Jasona Biggsa Jenny Mollen a ich spoločný domáci miláčik

Instagram/Jason Biggs

Súvisiace články

Najčítanejšie