Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Herečka Haydu (37) stratila vieru, spolieha sa len na seba
Zdielať na

Herečka Haydu (37) stratila vieru, spolieha sa len na seba

Viera. Hovorí sa, že každý musí v niečo veriť. Herečka Karin Haydu však verí iba sama sebe. V jej živote sa udiali udalosti, ktoré ju poznačili natoľko, že vieru stratila. A ako sama tvrdí, už nie je taká dôverčivá ako kedysi.

Človek si údajne isté situácie v živote sám privoláva. Šťastie, peniaze, láska a čokoľvek iné môžete do vášho sveta pritiahnuť ako magnet. Rovnako je to však aj s tými negatívnymi vecami. Napríklad také povery o čiernej mačke a nešťastí. Niekedy je lepšie takéto veci vôbec neriešiť. Ani Karin Haydu si údajne z takýchto báchoriek veľkú hlavu nerobí.

Riešte šťastie

"Absolútne nie, ani keď ide mačka cez cestu, ani 13. piatok," tvrdí herečka. Podľa jej vlastných slov by mali ľudia riešiť šťastie a daný okamih, ktorý prežívajú. Dokonca by mali prestať cestovať v čase. "Neriešim minulosť, neriešim čo bude, riešim prítomnosť. Takéto veci, povery, veštenie, to ide mimo mňa," pokračuje Haydu.

Čo je ale dôležité, je viera. Či už vedome, alebo nie, každý z nás v niečo verí. "Ja verím v to, ťo poznám, seba  poznám, takže verím v svoje schopnosti a len na to sa môžem spoliehať," tvrdí.

Už nie som dôverčivá

V herečkinom živote sa toho udialo až až. Zdá sa, že tak, ako verí sebe, po istých okolnostiach prestala dôverovať okoliu. "Kedysi som verila v dobro ľudí, ale po tých skúsenostiach, ktoré mám za ten môj život, už nie som taká dôverčivá, ako som bola," hovorí Karin.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie