Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Namiesto humanitárna pracovníčka, spoločníčka. Trapasy Karin Hayu (36)
Zdielať na
Showbiznis

Namiesto humanitárna pracovníčka, spoločníčka. Trapasy Karin Hayu (36)

Moderovať rôzne akcie nie je vždy jednoduché. Aj skúsené tváre z obrazoviek potvrdili, že pred každou moderovačkou majú veľkú trému. O svojich skúsenostiach s moderovaním o vtipných či trápnych momentoch, porozprávali Karin Haydu a Lenka Šóošová.

Karin je herečka, ale verte či nie, z večierkov, kde treba občas improvizovať, má stres aj skúsená moderátorka. "Musím povedať, že keď som začínala, tak som mala takú trému, že sa mi triasol papier a nevedela som to čítať," prezrádza Karin Haydu.

Stres so sebou často prináša aj trapasy. Tých bolo údajne podľa dievčat požehnane. "Mne sa stalo zopár trapasov. Napríklad som mala zahlásiť, že prichádza humanitárna pracovníčka a povedala som spoločníčka," spomína Haydu.

Karin v tej chvíli vyviedla z konceptu samu seba. Pokračovať v moderovaní v takejto chvíli nie je jednoduché. "Človek keď je dobre pripravený, vie perfektne improvizovať, tak aj keď sa stane takýto trapas, tak pokračuje ďalej," dodáva Karin.

Dnes sa však omyly tolerujú o čosi viac, ako to bolo v minulosti. Dá sa povedať, že viac odpúšťame a správame sa prirodzenejšie.

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie